Relevant informasjon om Kristiansand!

Kristiansandguiden.no

Sømstranda

Sømstranda er en strand ligger på Søm på østsiden av Varoddbrua, like nord for Kristiansand sentrum. Stranden har vært populær i mange år blant de som bor i byen og de som reiser hit for å nyte sol og avslapping.
 
Det er ganske enkelt å komme til Sømstranda, du kan ta buss eller bil. Det er gode parkeringsmuligheter i gangavstand stranden.Når du kjører over Varoddbrua mot øst, tar du av til høyre på slutten av broen, skiltet med "Søm". Derfra følger du ytterveien frem til du kommer til skilt som angir badeplassen Sømstranda.
 
Stranden er omtrent 200 meter lang og den er delt inn i to: en del for nudister og en del for dem som ønsker å sole og bade med klærne på. Det er et romslig område som gir plass til mange mennesker, og det er mange trær og steiner rundt stranden som gir god skygge.
 
Sømstranda er et flott sted for deg som ønsker å slappe av, nyte solen, bade eller bare ta en spasertur. Det er mange aktiviteter å gjøre her, fra volleyball til fiske. Sømstranda er et populært sted for dem som elsker naturen og det maritime livet. Det er et ypperlig sted for alle som ønsker å nyte en dag med sol, sjøluft og avslapning.
 
Dessverre har steanden også fått litt uønsket negativt fokus i egenskap av å være en fristrand for naturister eller nudister, noe som igjen har ført til uønsket seksuell aktivitet som naboer og andre synes er sjenerende.

Copyrighted content. All Rights Reserved.