Relevant informasjon om Kristiansand!

Kristiansandguiden.no

Hvor er det best å spille Pokémon Go i Kristiansand?

Pokémon Go har tatt verden og Norge med storm. Både turister og lokalbefolkningen i Kristiansand spiller Pokémon Go i stor stil så da tenkte vi at det var på sin plass med en enkel Pokémon Go guide på dette nettstedet. Enten du er turist eller du er relativ uerfaren i Pokémon Go så er det lurt å ikke kaste bort tid på å spille Pokémon Go på steder med lite Pokéstops, PokéGym eller steder hvor det dukker opp generelt lite Pokémons. Vi har derfor lagd denne lille svært enkle oversikten over hvor det lønner seg å spille Pokémon Go i Kristiansand.

Hvor i Kristiansand er det flest pokéstop i kort avstand til hverandre?

Kvadraturen er uten tvil det beste området for å komme over flest mulig pokéstops på kortest mulig tid. Det er også mange pokéstop i Dyreparken men der kan du naturligvis ikke hanke inn Pokéstop mens du kjører bil og du trenger billett, noe som blir unødvendig dyrt dersom du er der kun for å jakte på Pokémons. Det å kjøre bil mens du spiller Pokémon anbefales selvsagt ikke men svært mange gjør dette likevel da det viser seg å være mest effektivt når det gjelder å komme innom flest mulig Pokéstops på kortest mulig tid.

Andre områder med mye Pokéstops er området rundt UIA og Sørlandsparken. Av disse er Sørlandssenteret best dersom du bruker bil mens UIA passer best dersom du er til fots da mange områder er avsperret for biltrafikk.

Hvor i Kristiansand er det mange Pokémon Gym?

Det er ingen områder i Kristiansand som utpeker seg spesielt i forhold til Pokémon Gyms. Som kjent er det generelt mindre Gym i forhold til Pokéstops så det er vanskeligere å finne områder hvor disse ligger tett. Uansett er Kvadraturen, Sørlandsparken og området rundt UIA igjen områder som er best for deg på jakt etter Pokémons. Området rundt Sør Arena på Lund har også en god del Pokégym i relativ kort avstand til hverandre.

Finnes det noen gode "spawne" steder i Kristiansand?

Når man spør lokale Pokémon spiller om hvor sjeldne Pokémons spawner (dukker opp) oftest så er det to steder som går igjen. Dette er Bystranda og Lanternen å Hamresanden. To andre steder hvor det "spawner" ofte men med litt færre sjeldne Pokémons er Snadderkiosken og Ventelo bygget i Sørlandsparken. Dersom du bare er ute etter å sanke flest mulig Pokémons, uavhengig om de er sjeldne eller ikke, så er igjen Kvadraturen det beste stedet.

Steder å unngå på pokémon jakt i Kristiansand.

Det er noen steder i Kristiansand med svært lite Pokéstops og Pokégym som det ikke lønner seg å kaste bort tiden på. Vi kan her nevne Gimlekollen, Kongsgård 2, Slettheia, Justvik og Flekkerøya. Det betyr ikke at det nødvendigvis ikke er noen som helst Pokéstops eller Pokégym på disse stedene men at det er så få at det ikke er verdt bryet.

Pokémons i turområder

Vi har i andre artikler omtalt en del turområder i Kristiansand. Du bør velge blant disse med omhu dersom du skal kombinere turen med Pokémon jakt. Ravnedalen (har også en del Pokéstops), Baneheia og Odderøya er å anbefale. Roksheia, Ruben og Nygård er et flott område men bør unngås dersom du er på Pokémon jakt samtidig.

Noen er sikket mer erfarne Pokémon jegere i Kristiansand enn det artikkel forfatteren er. Send oss gjerne tips via "kontakt oss" siden dersom du har mer informasjon om Pokémon Go i Kristiansand som passer inn i denne artikkelen.


Copyrighted content. All Rights Reserved.